Μπήκε ο Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης Ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στη Βέροια ο Γιώργος Γιαγκιόζης, ειδικό πρόγραμμα ο Τζίντεον Οφόρι Οφέι.

[googlead][/googlead]

Για τυπικούς λόγους είχε ακολουθήσει την αποστολή της Βέροιας στις Σέρρες ο τερμαοφύλακας Γιώργος Γιαγκιόζης, καθώς ήταν ανήμπορος να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο δάκτυλο.

Ο βασικός γκολκίπερ της «βασίλισσας» επανήλθε πάντως σε πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα την Τετάρτη 13/12 και τέθηκε στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (17/12, 15:00).

Οπότε η ομάδα διαθέτει ξανά δύο ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες (ο άλλος είναι ο Θωμάς Τριαντάφυλλος που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό), καθώς έχει τεθεί νοκ άουτ με κάταγμα στο δάκτυλο του αριστερού χεριού ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου.

Από κει και πέρα στην προπόνηση της Τετάρτης 13/12 ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Τζίντεον Οφόρι Οφέι που έχει ένα τράβηγμα στο πόδι. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί ξανά και την Παρασκευή 15/12 θα φανεί αν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του κόντρα στην Αναγέννηση.

Πληρωμές

Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας πληρώθηκαν έναν μισθό την Τρίτη 12/12. Η οικονομική στενότητα είναι δεδομένη, η ΠΑΕ δεν έχει λάβει ακόμη το μπόνους του υποβιβασμού από τη Super League, αλλά καταβάλλει προσπάθειες για να ανταποκριθεί.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep