Ο έτοιμος και η επένδυση

Ο Άλεξ Γιαμόα (αριστερά) και ο Τζίντεον Οφόρι Οφέι Ο Άλεξ Γιαμόα (αριστερά) και ο Τζίντεον Οφόρι Οφέι

Ο Αλεξ Γιαμόα διεκδικεί θέση βασικού στη Βέροια, ενώ ο Τζίντεον Οφόρι Οφέι αποτελεί επένδυση για το μέλλον - βγήκε το δελτίο του Γιώργου Μέξη.

Το συμπέρασμα που προκύπτει στη Βέροια από τα πρώτα δείγματα γραφής των νεοαποκτηθέντων Γκανέζων ποδοσφαιριστών είναι πως ο Αλεξ Γιαμόα θα διεκδικήσει φανέλα βασικού, ενώ ο Τζίντεον Οφόρι Οφέι αποτελεί μία επένδυση για το μέλλον.

Ο 22χρονος Γιαμόα δείχνει ότι έχει "γλυκό" αριστερό πόδι και μπορεί να ανταποκριθεί σε επιτελικό ρόλο κινούμενος πίσω από τον σέντερ φορ. Την ίδια ώρα ο 18χρονος συμπατριώτης του φαίνεται πως σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για την επίθεση. Αφήνει, πάντως, υποσχέσεις με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του.

Από κει και πέρα εκδόθηκε το δελτίο του Γιώργου Μέξη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από την ομάδα, επειδή με τα δεδομένα που ίσχυαν εκείνη τη στιγμή δεν λογιζόταν ως 23αρης. Επέστρεψε, όμως, όταν η ΕΙΜ "τα γύρισε" στις 15 Σεπτεμβρίου (ως προς την ημερομηνία προσδιορισμού των 23αρηδων που άλλαξε από 1/8/1994 σε 1/1/1994) και πλέον έχει εκδοθεί και το δελτίο του.

Θυμίζουμε, βέβαια, ότι η σκανδαλώδης καθυστέρηση της ΕΙΜ για τον καθορισμό της ημερομηνίας κόστισε στη Βέροια την απώλεια των Στέφανου Ντόγου (μεταπήδησε στον Αιγινιακό) και Νικηφόρου Τσοντάκη (συμφώνησε με ΑΕ Καραϊσκάκης).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep