Ανατροπή στην ΕΙΜ!

Τρία δελτία ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί πριν την 1/8/94 εκδόθηκαν για μη αδειοδοτηθείσες ΠΑΕ από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών.

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν από Football League, ΠΣΑΠ και τις ομάδες που δεν είχαν άδεια, έφεραν αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ τοποθετούσε σε αυτή την κατηγορία όσους έχουν γεννηθεί από την 1/8/94 και μετά. Οι ενδιαφερόμενες ΠΑΕ σημείωναν ότι πάντα ίσχυε η ημερομηνία της 1ης Ιανουαρίου και εντεύθεν και, μάλιστα, κάποιες που είχαν καταθέσει δελτία, δικαιώθηκαν στην ΕΙΜ βάσει της πληροφόρησης που έχουν οι νομικοί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, δικαιώθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας για τους Γιάννη Σταματάκη, Στέλιο Ποζατζίδη και ο Αχαρναϊκός για τον Ζήση Ναούμ (17/01/94) από την Καλλονή. Εννοείται ότι όσες ΠΑΕ δεν είχαν καταθέσει δελτία, δεν μπορούσαν να δικαιωθούν και πλέον αναμένονται αντιδράσεις από ΠΑΕ όπως η Βέροια.

Τέλος, σε άλλη υπόθεση εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου στον Πανσερραϊκό έπειτα από σχετικό αίτημα που είχαν καταθέσει τα «λιοντάρια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep