Επιστρέφει ο Μέξης

Ο Γιώργος Μέξης Ο Γιώργος Μέξης

Ο Γιώργος Μέξης γυρίζει στη Βέροια και περιμένει τις νομικές ενέργειες για να βγει το δελτίο του - τα δεδομένα για Ντόγο, Τσοντάκη.

Από τη στιγμή που η ΕΙΜ άλλαξε στις 15 Σεπτεμβρίου (!) την ημερομηνία προσδιορισμού των 23αρηδων ο Γιώργος Μέξης επιστρέφει στη Βέροια για προπονήσεις και αναμένει τις νομικές ενέργειες από την πλευρά της ΠΑΕ για την έκδοση -έστω και ετεροχρονισμένα- του δικού του δελτίου.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ημαθίας είχε καταθέσει το συμβόλαιό του τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο απορρίφθηκε επειδή με τα δεδομένα που ίσχυαν τότε λογίζονταν ως 23αρηδες όσοι έχουν γεννηθεί από 1η Αυγούστου 1994 και μετά.

Μετά, όμως, την αλλαγή της ημερομηνίας, με την 1η Ιανουαρίου 1994 να καθορίζει πλέον ποιοι παίκτες εμπίπτουν στην κατηγορία των 23αρηδων (απόφαση που προφανώς και συνιστά σκάνδαλο, όταν αποφασίζεται 15 Σεπτεμβρίου), η Βέροια αποφάσισε να καταφύγει σε ένδικα μέσα.


Δεν γυρίζουν Ντόγος και Τσοντάκης
Θα κυνηγήσει, επομένως, την υπόθεση Μέξη (ο γεννηθείς στις 19-1-1994 παίκτης θα βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου σήμερα 18/9), αλλά απ' ότι φαίνεται δεν θα πράξει το ίδιο με τους Στέφανο Ντόγο και Νικηφόρο Τσοντάκη. Η διαφορά είναι πως αυτοί οι άλλοι δύο δεν παρέμειναν ελεύθεροι -όπως ο Μέξης- αλλά συμφώνησαν με ομάδες.

Από τη Βέροια, λοιπόν, προκύπτει ότι δεν θα γίνουν νομικές ενέργειες χωρίς τη συναίνεση των παικτών.

Παράλληλα, το περιβάλλον του Στέφανου Ντόγου αναφέρει ότι ο παίκτης δεν προτίθεται να επιστρέψει στη Βέροια -δεδομένου ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Αιγινιακό- εκτός κι αν τον υποχρέωνε κάποια δικαστική απόφαση.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Νικηφόρο Τσοντάκη. Ο παίκτης δεν είχε ενημέρωση καν για το θέμα και ούτε προτίθεται να κινήσει ο ίδιος διαδικασίες επιστροφής στη Βέροια από τη στιγμή που έδωσε τα χέρια με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep