Ρεβάνς με 5+3 νέα δελτία

Ο Βαγγέλης Λαζόπουλος Ο Βαγγέλης Λαζόπουλος

Επεισε ο Βαγγέλης Λαζόπουλος - ποιοι παίκτες της Βέροιας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο ματς κυπέλλου με τον Αιγινιακό.

Στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση κυπέλλου με τον Αιγινιακό η Βέροια κατέβασε 11 ποδοσφαιριστές (ήττα 1-0), αλλά στη ρεβάνς της 30ης Αυγούστου υπάρχει το ενδεχόμενο να κοπεί και ένας παίκτης από την αποστολή.

Η ΠΑΕ της Ημαθίας έχει εκδώσει ήδη 5 νέα δελτία και περιμένει τις εξελίξεις για άλλα 3. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο αριστερός winger Βαγγέλης Λαζόπουλος, που προέρχεται από την Κ-20 της Βέροιας και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πιερικό στη Γ' Εθνική (29 αγώνες, 2 γκολ), ήταν υπό αξιολόγηση και έπεισε τον κόουτς Απόστολο Χαραλαμπίδη. Οπότε λογίζεται ως νέα προσθήκη. Επίσης, έχουν ανακοινωθεί οι μεταγραφές των Γιώργου Γκιαγκιόζη και Δημήτρη Ουνγιαλίδη, ενώ διευθετήθηκε το διαδικαστικό θέμα με τους Μιχαλανδρέα Νύκταρη και Διονύση Τσιούχα. Προσμετρώντας, λοιπόν, αυτά τα πρόσωπα η ομάδα θα έχει 16αδα στη ρεβάνς κυπέλλου.

Η ΠΑΕ, όμως, ευελπιστεί ότι μέχρι αύριο 29/8 θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με το όριο ηλικίας. Αν δηλαδή περάσει το αίτημα ομάδων να λογίζονται ως κάτω των 23 ετών και οι γεννηθέντες από 1η Ιανουαρίου 1994 και μετά (αυτή τη στιγμή ισχύει ως ημερομηνία η 1η Αυγούστου 1994), τότε θα εκδωθούν και τα δελτία των Στέφανου Ντόγου, Γιώργου Μέξη και Νικηφόρου Τσοντάκη.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep