Με 16άδα και βλέπουμε...

Οι σίγουροι της Βέροιας για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Αιγινιακό και η αναμονή μέχρι τελευταία στιγμή για τους 23αρηδες.

Αυτή τη φορά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα έχει την... πολυτέλεια των τριών αλλαγών. Η Βέροια -που κατέβηκε με μόλις 11 παίκτες στο πρώτο ματς κυπέλλου (ήττα 1-0) με τον Αιγινιακό- θα έχει διαθέσιμη τουλάχιστον μία 16αδα -σύμφωνα με τις πληροφορίες του FL News- στην αυριανή (30/8) εντός έδρας ρεβάνς.

Αν μάλιστα επιταχυνθούν οι εξελίξεις από ΕΠΟ μεριά στο θέμα των 23αρηδων (οι ομάδες της Football League πιέζουν ώστε να λογίζονται ως 23αρηδες οι γεννηθέντες από 1η Ιανουαρίου αντί από 1η Αυγούστου 1994), τότε ο κόουτς της "βασίλισσας" θα πρέπει να αφήσει και έναν παίκτη εκτός αποστολής. Για να προλάβουν, όμως, να εκδοθούν τα δελτία των Στέφανου Ντόγου, Γιώργου Μέξη και Νικηφόρου Τσοντάκη θα πρέπει να έχει κοινοποιήσει απόφαση η ομοσπονδία το αργότερο μέχρι αύριο (30/8) στις 11 το πρωί.

Οπότε με τα τωρινά δεδομένα οι σίγουροι της αποστολής, εφόσον δεν ανακύψει πρόβλημα τελευταίας στιγμής, είναι οι 11 του πρώτου ματς (Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης) και τα πέντε νέα δελτία (Γιαγκιόζης, Ουνγιαλίδης, Λαζόπουλος, Νύκταρης και Τσιούχας).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep