Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Σπάνιο γκολ σε ένα ματς… 0-0»

Ο Γιάννης Λαναρής τόνισε πως απλά μένουν τρεις μέρες για να πανηγυρίσει την άνοδο η Βέροια. Ο Γιάννης Λαναρής τόνισε πως απλά μένουν τρεις μέρες για να πανηγυρίσει την άνοδο η Βέροια.

 

Ο Γιάννης Λαναρής μίλησε στην συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Ο Γιάννης Λαναρής τόνισε πως το ματς του Θρασύβουλου με την Βέροια πήγαινε στην λευκή ισοπαλία, αλλά το γκολ του Ντακόλ ήρθε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Υποστήριξε πως δεν τους πείραξε που θα πανηγυρίσουν τρεις μέρες αργότερα την άνοδο και πως είναι ωραίο να βλέπεις τέτοια γκολ.
«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με άλλα πλάνα που άλλαξαν γρήγορα με την αποβολή του Λανγκλέ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και ότι βγει μπροστά. Δεν καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ που ήρθε από αυτό το υπέροχο γκολ του Ντακόλ».
Για την αποβολή θέλεις να πεις κάτι;
«Αν του έδειξε την σφυρίχτρα και εκτέλεσε το φάουλ είναι απόλυτα δίκαια η κίτρινη κάρτα. Προηγήθηκαν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα από τους ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου και γενικά δεν είχε βγάλει ο διαιτητής πολλές κάρτες μέχρι εκείνο το σημείο. Θα μπορούσε να έχει έρθει και μια δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Θρασύβουλο και να είχαν ισορροπήσει τα πράγματα. Εντάξει, δεν θέλω να πω ότι η διαιτησία φταίει. Το σκορ πήγαινε για 0-0 και άλλαξε με ένα γκολ που σπάνια τα βλέπεις στα γήπεδα. Εμείς ήμασταν τυχεροί σήμερα και το είδαμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep