Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χαμός με Καλαϊτζίδη

Η ήττα από τον Θρασύβουλο έγινε η αιτία για να τελειώσει (;) η συνεργασία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με την Βέροια. 

«Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ενώ η Βέροια βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποτελεί παρελθόν! Μετά την ήττα της ομάδας στο Φυλή, από τον τοπικό Θρασύβουλο, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια κι αφού είχε έντονο διάλογο με τον Θεσσαλονικό τεχνικό, του ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα από τη "Βασίλισσα"». Αυτό γράφτηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Βέροια στο facebook.

 

Ο τεχνικός της Βέροιας δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε ο βοηθός του Χρήστος Τσελιόπουλος και είπε πως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μίλησε στους δημοσιογράφους για προσωπικούς λόγους. Τελικά αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας της Βέροιας Δημήτρη Αρβανιτίδη που παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα δημοσιογραφικά και τελείωσε η συνεργασία τους.  

 

 Ο Χρήστος Τσελιόπουλος είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:«Να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του προπονητή μας που δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην συνέντευξη Τύπου για προσωπικούς λόγους. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Αυτό που έχω να πω είναι πως η Βέροια δεν κατάφερε να βγει σήμερα στην επόμενη κατηγορία και αυτή η επιτυχία παίρνει παράταση για τρεις μέρες».

 

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, ή έχει σχέση με το ματς που δεν ήρθε στην συνέντευξη Τύπου;
«Είναι προσωπικοί του λόγοι, τίποτε περισσότερο και δεν έχει να κάνει με το ματς».

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2012 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep