Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έπρεπε να έχουμε φιλάθλους στην Κομοτηνή»

Ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για τη Football League και το ντέρμπι με τον Πανθρακικό…

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» μίλησε ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (29/04) με τον Πανθρακικό: «Βάσει αποτελεσμάτων και αγωνιστικής δυναμικής είναι οι καλύτερες ομάδες. Έχουμε τη μεγαλύτερη σταθερότητα, εμείς και εντός και εκτός είμαστε κοντά στα στάνταρ μας. Και εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης, αλλά και της δυναμικής των ομάδων μιλάμε για ένα ντέρμπι στο οποίο θα προσθέσει βαθμολογικά οφέλη στο νικητή και θα τον βοηθήσει να πλησιάσει στο στόχο της ανόδου.

Οι εναπομείναντες αγώνες θα είναι έξι μετά το τέλος του παιχνιδιού, όποια ομάδα κερδίσει θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς υλοποίηση του στόχου. Αν είναι η Βέροια θα έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω, γιατί θα έχει ξεφύγει πέντε πόντους».

Για το αν αποτελεί κίνητρο για τη Βέροια να σπάσει την αήττητη έδρα του Πανθρακικού: «Υπάρχουν υψηλότερα κίνητρα και υψηλότερο είναι η Βέροια να έχει την ίδια εξαιρετική παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για μας θα είναι περισσότερο ωφέλιμο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και όχι να σπάσουμε το αήττητο. Ας το κρατούσε ο Πανθρακικός, αν δεν έπαιζε με μας για να έχουμε και μια πρωτιά στην Ευρώπη».

Τέλος, για την εικόνα του παιχνιδιού, το πώς το περιμένει και αν θα ήθελε να έχει και κόσμο της Βέροιας: «Η Βέροια δε θα αλλάξει την αγωνιστική της τακτική. Από τη στιγμή που αποδεικνύεται ωφέλιμος ο δρόμος. Μας δίνει ασφάλεια και δεν πρόκειται να τον αλλάξουμε. Άρα θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και δεν πρόκειται να υπάρξουν σκοπιμότητες. Θα έπρεπε να υπάρχει κόσμος, γιατί δεν υπάρχουν επεισόδια στη Β’ Εθνική. Όλοι ευαγγελιζόμαστε τα χρόνια εκείνα που πηγαίναμε όλοι μαζί στο γήπεδο».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep