Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλαϊτζίδης: «Ξεφεύγουμε από τη Β’ Εθνική»

Ο προπονητής της Βέροιας τόνισε ότι η «Βασίλισσα του Βορρά» μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τον στόχο που έχει θέσει…

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103.3 μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι τα στάνταρ της Βέροιας είναι… εκτός κατηγορίας.

Αρχικά είπε: «Έχουμε πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά. Θεωρώ πως με αυτή τη ρευστότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε τον στόχο μας. Για να είμαστε και μαθηματικά στην άλλη κατηγορία πρέπει να κάνουμε 4 νίκες σε 7 αγώνες. Η Βέροια μπορεί να φτάσει αυτό τον στόχο και να τον ξεπεράσει»

Για τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπάγερν: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα. Είδαμε πώς η Μπάγερν προκρίθηκε στον τελικό. Η Ρεάλ είχε την σιγουριά και ίσως για τον λόγο αυτό δεν έπιασε τα στάνταρ της. Ο εφησυχασμός έπαιξε τον ρόλο του».

Για το μυστικό της Βέροιας την φετινή χρονιά: «Σε ένα ομαδικό άθλημα κανείς δεν μπορείς να πεις πως ο ένας έκανε την διαφορά. Εκτίμησή μου είναι πως για την μέχρι στιγμής πορεία έχουν συμμετοχή όλοι. Με ευσυνειδησία, ομαδική δουλειά και ανθρώπους που δουλεύουν για την υλοποίηση των στόχων. Τα αγωνιστικά στοιχεία δεν βγαίνουν στο γήπεδο, αν δεν έχεις παίκτες σε αυτό το νοητικό επίπεδο».

Για τα χαρακτηριστικά της Βέροιας: «Η επιβεβαίωση σε κάθε μας αγώνα, ότι η Βέροια είναι η καλύτερη ομάδα. Αγωνιστικά, τα χαρακτηριστικά που έχουμε ξεφεύγουν από την Β’ Εθνική. Προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά και να δημιουργούμε φάσεις εκτέλεσης. Προσπαθούμε να δημιουργούμε άμυνα όπου είναι η μπάλα».

Σχολίασε και τα όσα συνέβησαν στην αρχή του πρωταθλήματος: «Είναι ένα φαινόμενο το οποίο υποβαθμίζει την κατηγορία και το ποδόσφαιρο μας. Περίμενα πιο δραστικά μέτρα μετά από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Υπήρχε ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, παρότι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε. Δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, κατέληξε, σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου της Βέροιας στο γήπεδο: «Επειδή η πόλη στο παρελθόν έχει ζήσει πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, δύσκολα θα έρθει πίσω στο γήπεδο. Ο τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να πετύχεις στόχους, αλλά και να δείχνεις θέαμα. Ο κόσμος έχει την δυναμική, αλλά δεν έχει ακόμη την παρουσία που θα θέλαμε. Είναι, όμως δική μας ευθύνη. Ζούμε σε ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο οικονομικά. Ο πρόεδρος έχει φροντίσει να υπάρχει χαμηλό εισιτήριο και νομίζω πως πολύ σύντομα θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep