Έκλεισε το ρόστερ

Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν θα κινηθεί για άλλον παίκτη, έχοντας κάνει ήδη 12 μεταγραφές.

Ο ΑΟ Τρίκαλα προχώρησε σε γενναίες αλλαγές στο ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σε μια προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη του καλοκαιριού, ωστόσο δεν πρόκειται να κινηθεί για άλλον παίκτη.

Από τους «κυανέρυθρους» αποχώρησαν συνολικά 14 παίκτες, ενώ αποκτήθηκαν 12 νέοι για να καλύψουν τα κενά. Πλέον ο Θωμά Γράφας έχει μια ομάδα με αρκετές δικές του επιλογές και η αγωνιστική ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται.

Την τελευταία μέρα με της μεταγραφικής περιόδου έγινε μια προσπάθεια να αποκτηθεί ένας ακόμη μέσος, ο Σκόνδρας από τα Μετέωρα, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία. Πλέον δεν θα γίνει άλλη προσθήκη, από την αγορά των ελεύθερων, αλλά με τα νέα πρόσωπα που ήρθαν, ο ΑΟΤ θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Οι αποχωρήσεις έγιναν σταδιακά από τα Τρίκαλα, καθώς αποτελούν παρελθόν οι Θεολόγου, Πατσατζόγλου, Μυρσινιάς, Τούγλης, Κέζος, Μαλάϊ, Σιαλμάς, Γκατζολάρι, Ηλιάδης, Γιουκαρής, Μαντιανί, Μακρίδης, Ρούνεϊ και Σταματάκος.

Οι παίκτες που ήρθαν να ενισχύσουν τους «κυανέρυθρους» τον Ιανουάριο είναι οι: Ζακουανί, Μαρκόφσκι (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Αντρονίκ, Γουερέ, Σισέ, Ντιαλό, Τάτιτς, Λάσκαρης, Σμυρλής, Ντόσης, Αϊβάζογλου και Υψηλός.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep