Θετικό πρόσημο

Θετικό είναι το πρόσημο στις τελευταίες αγωνιστικές για τα Τρίκαλα. Θετικό είναι το πρόσημο στις τελευταίες αγωνιστικές για τα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα έχουν συνέλθει από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και με σημείο καμπής την αλλαγή διοίκησης έχουν καλύψει... το έδαφος.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League έμοιαζε ιδανικό για ένα ονειρικό ξεκίνημα, αλλά τελικά στην θεσσαλική πόλη έζησαν τον «εφιάλτη» με μια νίκη σε επτά αναμετρήσεις και η ομάδα έμοιαζε να χρειάζεται ένα σοκ για να συνέλθει. Συνήθως αυτό γίνεται με την αλλαγή προπονητή ώστε να «ταρακουνηθούν» τα αποδυτήρια, αλλά αυτό είχε δοκιμαστεί χωρίς επιτυχία με την αποχώρηση του Ράτκο Ντόστανιτς, αλλά ούτε η λύση του υπερσιακού προπονητή οδήγησε σε λύση ώστε να φέρει την ισορροπία. 

Η αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά της ομάδας δεν είναι συνηθισμένη, ούτε φέρνει πάντα αποτέλεσμα αφού βάζει τους ποδοσφαιριστές σε μια ανασφάλεια. Στην περίπτωση των Τρικάλων, όμως, αυτό επέδρασε θετικά και εκτός από τις λειτουργίες της ομάδας αποτυπώθηκε και στον βαθμολογικό πίνακα με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο το πραγματικό τους πρόσωπο και τον Θωμά Γράφα στο τιμόνι της ομάδας.

Από την 1η μέχρι και την 7η αγωνιστική, η ομάδα των Τρικάλων είχε μόλις 3 βαθμούς και ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στα επόμενα επτά παιχνίδια, από την 8η μέχρι και την 14η αγωνιστική έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και πλέον βρίσκεται κοντά στην πρώτη δεκάδα. Ο πρώτος γύρος κλείνει με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας και με την δυνατότητα να βρεθεί η ομάδα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και να κάνει την αντεπίθεση της στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1η έως 7η αγωνιστική 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8η έως 14η αγωνιστική

 

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep