«Κατάθεση ψυχής»

Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης όπως δήλωσε ο Θωμάς Γράφας.

Για κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών του έκανε λόγο ο Θωμάς Γράφας μετά το 1-1 που απέσπασε ο ΑΟ Τρίκαλα στην Κέρκυρα. Ο τεχνικός των Θεσσαλών ανέφερε:

«Παίξαμε τακτικά σωστά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό απέναντι στον αντίπαλο, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με μεγάλο και ικανό ρόστερ. Προσεγγίσαμε με άψογο τρόπο τακτικά το παιχνίδι, αλλά χάσαμε το πρώτο 30λεπτο ενώ στην επανάληψη δεν κινδυνέψαμε καθόλου.

Στην επανάληψη κάναμε ένα μεστό κα ώριμο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που της εύχομαι του χρόνου να είναι στη Σούπερ Λιγκ. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κατέθεσαν ψυχή και τους ανήκουν τα εύσημα. Πήραμε έναν υπερπολύτμο βαθμό στην μάχη για να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για το τι άλλαξε στην επανάληψη σημείωσε:

«Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είδαμε τα λάθη μας, εστιάσαμε σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, μείναμε συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε το εύθραυστο 1-0 και καταφέραμε στην συνέχεια να ισοφαρίσουμε».

Tι άλλαξε στην ομάδα:

«Η αλλαγή και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει αλλάξει την ψυχολογία. Τα παιδιά κατά την διάρκεια των δύο εβδομάδων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά ξαναλέω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ο Ξενοφών Πάνος είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και όλη την εβδομάδα ο κόουτς μας βοήθησε στο να εντοπίσουμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία της Κέρκυρας, ώστε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάρα πολύ κακός και δεν μπορούσε να γίνει ένα καλό παιχνίδι ποιοτικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε τακτικά αυτό που θέλαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι.

Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που μας δίνει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια και αυτό ματς θα είναι εφαλτήριο για αυτό».

Πηγή: sportrikala.gr

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep