«Τρίκαλα είμαστε στα δύσκολα»

Ο Νίκος Νίκογλου τόνισε πως τα Τρίκαλα θα είναι έτοιμα τον Φεβρουάριο.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ισοπαλία στην Κέρκυρα ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Νίκογλου, σε δηλώσεις του στο sportrikala. Μίλησε για το πριμ που έδωσε στους παίκτες, αλλά και τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από ένα ματς όπου εμείς παίζαμε για δύο αποτελέσματα φέραμε ισοπαλία με μία ομάδα που αντικειμενικά είναι πάρα πολύ δυνατή και με το διπλάσιο μπάτζετ από μας. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση ψυχολογικά αυτή τη στιγμή και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε μιλήσει αρκετά πριν τον αγώνα και τα έδωσαν όλα», ανέφερε αρχικά.

Για το πριμ που υποσχέθηκε η διοίκηση τόνισε: «Οι παίκτες δεν ζήτησαν πριμ. Εμείς τους είχαμε πει ότι θα υπάρχει πριμ και για νίκη και για ισοπαλία. Αν και έτσι πως ήρθαν τα πράγματα σήμερα είναι σαν νίκη, θα πάρουν πριμ ισοπαλίας για να έχουν κάτι να περιμένουν στα επόμενα παιχνίδια».

Για το χρονοδιάγραμμα του επόμενου χρονικού διαστήματος σημείωσε: «Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη περίπου τον Φεβρουάριο. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, ενώ τα παιδιά θα δουλέψουν και μέσα στις γιορτές εκτός από μία μικρή άδεια που θα πάρουν για να ξεκουραστούν».

Τέλος, ο Νίκος Νίκογλου ζήτησε την στήριξη του κόσμου: «Θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος των Τρικάλων όχι τόσο για εμάς που είμαστε καινούργια διοίκηση όσο για τα παιδιά που θέλουν να δουν την στήριξη του κόσμου. Τρίκαλα δεν είμαστε στα εύκολα, είμαστε στα δύσκολα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep