«Ποτέ πάλι τέτοια εμφάνιση»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς προστάτευσε τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων και πήρε πάνω του όλη την ευθύνη. Ο Ράτκο Ντόστανιτς προστάτευσε τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων και πήρε πάνω του όλη την ευθύνη.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Ράτκο Ντόστανιτς ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και υποσχέθηκε πως δεν θα επαναληφθεί. 

Ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές του έγινε ο τεχνικός των Τρικάλων, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος δήλωσε πως δεν φεύγουν συνήθως οι παίκτες, αλλά οι προπονητές μετά από τέτοιες εμφανίσεις. Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλίας μετά την ήττα με 3-2 από την Δόξα Δράμας:  

«Οι παίκτες δεν αλλάζουν, μόνο κόουτς μπορούμε να αλλάξουμε. Στηρίζω τους παίκτες, όλοι κάνουν λάθη αλλά η ευθύνη είναι δική μου. Με λίγα λόγια δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα, αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και εγώ είμαι αυτός που δηλώνω ότι δεν θα επαναληφθεί αυτή η εμφάνιση. Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο, θα σηκώσουμε το κεφάλι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας για την νίκη της.

Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ κακά, ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα στο ημίχρονο ώστε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν μας βγήκε τίποτα και χάσαμε το παιχνίδι. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη, ξέρω δεν αρκεί, είδαμε τον κόσμο των Τρικάλων στην εξέδρα και τους στεναχωρήσαμε. Αυτό που έγινε σήμερα δεν το περιμέναμε».

Last modified onΣάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep