Ντόστανιτς: «Επιτέλους»

Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν ανακοίνωσε αποστολή για την πρεμιέρα με τη Δόξα Δράμας. Εκπρόσωπος στα συμβούλια ο Μπέκιος.

Ανυπόμονος εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Όπως όλοι στον ΑΟΤ έτσι και ο Σέρβος προπονητής έδειξε διψασμένος να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και, φυσικά, έστειλε μήνυμα στήριξης στους οπαδούς. Ο ίδιος αποστολή δεν ανακοίνωσε για το ματς του Σαββάτου (27/10, 15:00) με τη Δόξα Δράμας, αλλά δεδομένες είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Γκουγκούδη, Τσιάρα και του τραυματία Τσιμίκα.

Ο Ντόστανιτς ανέφερε:

«Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα! Η Φούτμπολ Λιγκ θα έπρεπε να είναι ένα πρωτάθλημα που όλοι να ρίχνουν το βάρος. Αποτελεί το εφαλτήριο για τους Έλληνες ταλαντούχους – αλλά και ξένους – ποδοσφαιριστές για να δείξουν αγωνιστικές ικανότητες και να κάνουν το άλμα προς τη Σούπερ Λιγκα. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι όλα αυτά με την καθυστερημένη έναρξη δεν βοηθάνε το ίδιο το ποδόσφαιρο και την αξία αυτής της κατηγορίας, που είναι μεγάλη για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους θα ξεκινήσουμε. Έχουμε φιλοδοξίες και το μυστικό είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ως μοναδικό. Ενώ επιπλέον ισχυρό κίνητρο είναι με την αγωνιστική μας παρουσία να πείσουμε τους φιλάθλους να στηρίξουν, διότι έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε χιλιάδες οπαδούς, κάτι που δεν είναι δεδομένο για όλες τις ομάδες. Αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να αυξήσουμε την παρουσία των φιλάθλων αγωνιστική με αγωνιστική.

Όσο αφορά τώρα το πρωτάθλημα, ας μην γελιόμαστε. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι μια κατηγορία που δεν παίζει τόσο ρόλο η φανέλα της κάθε ομάδας. Εκείνο που μετρά είναι η διάθεση και κυρίως η αντοχή. Σε αυτό το κομμάτι θα παιχθούν πολλά για τους στόχους της κάθε ομάδας. Εμείς μπαίνουμε στην μάχη με αισιοδοξία και πίστη και εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους!».

Στα συμβούλια ο Μπέκιος

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι ο πρόεδρος, Ανδρέας Μπέκιος δεν μπορεί να είναι παρών στην καθημερινότητα του ΑΟΤ, γι' αυτό θα τον εκπροσωπεί στα συμβούλια της λίγκας. Η δήλωσή του:

«Από τη πρώτη μέρα που πήρα απόφαση να αναλάβω τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα δίπλα μου προστέθηκε από τη πρώτη στιγμή ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μπέκιος. Ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από πολύ μεγάλους συλλόγους της χώρας. Αυτή η συνεργασία πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε και στις επιχειρήσεις μου, όπου η συμβολή του κ. Μπέκιου είναι ανυπόστατο κομμάτι της ανάπτυξής τους.

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η παρουσία του κ. Μπέκιου στην καθημερινότητα της ομάδας δεν θα ήταν εφικτή λόγο της πολυσχιδής του επαγγελματικής δράσης στην Αθήνα. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντηθήκαμε στο γραφείο μου στην Αθήνα, όπου συμφωνήσαμε μετά από πρωτοβουλία του κ. Μπέκιου καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί πάρα πολύ και από κοινού συμφωνήσαμε ότι από εδώ από εδώ και πέρα συνεχίζει από τον προεδρικό θώκο, καθώς το πλούσιο βιογραφικό του και η εμπειρία του τον κάνει απαραίτητο κυρίως στην εκπροσώπηση της ομάδας στα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών, αλλά και την φυσική του παρουσία στα συμβούλια της Φούτμπολ Λιγκ.

Μέσα από αυτή την επαγγελματική συνεργασία γεννήθηκε μια πραγματική και αμοιβαία φιλία.

Με τιμή
Δημήτριος Μπαταγιάνης, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep