Με άγχος στους ομίλους

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 3-2 των Γιαννιτσών και πέρασε στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Αντίσταση συνάντησε στα Γιαννιτσά ο ΑΟ Τρίκαλα, στην προσπάθειά του να πάρει την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΑΟΤ νίκησε 3-2, αλλά οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και τον έκαναν να… παλέψει ως το τελευταίο λεπτό.

Καλό ρυθμό είχε από την αρχή το παιχνίδι στα Γιαννιτσά, με την τοπική ομάδα να μην κλείνεται απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά και οι γηπεδούχοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση. Στο 45' όμως ο Ράντι απέφυγε και τον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών, έσπασε τη μπάλα στον Συμελίδη, ο οποίος πέτυχε το 0-1 σε κενή εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΤ ανέβασε στροφές και στο 55’ ο Γκουγκούδης έκανε τη σέντρα, ο Ράντι με κεφαλιά έστρωσε στον Τσιμίκα, ο οποίος από κοντά έγραψε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Σέρα μέσα στην περιοχή και στο 57’ ο Γκόλιας ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-3. Στο 62’ όμως ο Παντελίδης μείωσε σε 1-3 για τα Γιαννιτσά. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και στο 85’ ο Γκόλιας αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι, αφήνοντας τον ΑΟΤ με δέκα παίκτες, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ζαρογιάννης μείωσε σε 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-3

ΓΚΟΛ: 62' Παντελίδης, 90' πέν. Ζαρογιάννης - 45'Συμελίδης, 55' Τσιμίκας, 67' πέν. Γκόλιας

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Δημήτρης Τομπάζης): Κύρου, Μπάμπαλης, Σέρα, Ιορδανίδης, Παπασυμεών, Πέλκας (58’ Κοβάτσης), Ζαρογιάννης, Κοτσαρίδης, Ζούρκος, Καραγιάννης (77’ Παγουρτζής), Παντελίδης (66’ Χουσεΐνογλου).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκόλιας, Γκουγκούδης, Γκατζολάρι, Γιουκαρής (68’ Γκατζολάρι), Ράντι, Μακρίδης (60’ Ρούνεϊ), Συμελίδης (77’ Σταματάκος), Τσιμίκας.

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep