«Δουλειά στη νοοτροπία»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για την δουλειά που χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει νοοτροπία. Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για την δουλειά που χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει νοοτροπία.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς παρά την πρόκριση των Τρικάλων στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλησε να χτυπήσει καμπανάκι.

Ευχαριστημένος από την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έμεινε ο τεχνικός των Τρικάλων, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος όμως ήταν έξαλλος με την «ερασιτεχνική» συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του μετά το προβάδισμα με 3-0. Οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρηση με την ομάδα των Γιαννιτσών:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Γιαννιτσών που είναι μια καινούργια ομάδα. Ήταν ένας αγώνας για τον θεσμό του κυπέλλου και πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Για εμάς το πιο βασικό ήταν να περάσουμε στους ομίλους και έγινε αυτό που θέλαμε. Μέχρι το 3-0 ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος και σαν αποτέλεσμα και σαν διάθεση των παικτών. Μετά το 3-0 βάλαμε την ομάδα των Γιαννιτσών μέσα στο παιχνίδι και μέχρι το 3-2 όλη η νοοτροπία της ομάδας ήταν ερασιτεχνική.

Είναι πολύ δύσκολο με τέτοια νοοτροπία να πάμε στη Super League. Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε. Δεν θέλω να αδικήσω την ομάδα των Γιαννιτσών η οποία προσπάθησε με τα δύο γκολ που έβαλε, αλλά εμείς αν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε, θα πρέπει να αποφύγουμε τέτοια λάθη».

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 01:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep