Διευκρινήσεις για τα μέλη

Η κάρτα μέλους είναι σημαντική για τον ΑΟ Τρίκαλα και η ΠΑΕ προσπαθεί να ενημερώσει με κάθε τρόπο τους φίλους της ομάδας. Η κάρτα μέλους είναι σημαντική για τον ΑΟ Τρίκαλα και η ΠΑΕ προσπαθεί να ενημερώσει με κάθε τρόπο τους φίλους της ομάδας.

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Τρίκαλα για τα δεδομένα στην αγορά εισιτηρίων μέσα στη χρονιά με την κάρτα μέλους. 

Η διοίκηση των Τρικάλων θέλησε να εξηγήσει μέσω ανακοίνωσης τι θα ισχύσει για την αγορά των εισιτηρίων μέσα στη χρονιά για τα παιχνίδια και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει η κάρτα μέλους για όλες τις ενέργειες της ΠΑΕ. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Για να γίνει κατανοητή η χρήση της λειτουργίας της κάρτας μέλους η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:
-Για τη νέα αγωνιστική περίοδο τα εισιτήρια θα κυμαίνονται από 10 ως 15 ευρώ (σ’ αυτό θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ πριν από κάθε παιχνίδι) και όσοι έχουν την κάρτα μέλος θα έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν το εισιτήριο στην τιμή του κάθε αγώνα.
– Για όσους ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και έχουν ενισχύσει την ομάδα δεν θα υπάρχει καμία άλλη δέσμευση.
Η ΠΑΕ θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και θα δώσουν την ώθηση στον μεγαλομέτοχο και την διοίκηση να παλέψει ακόμη πιο πολύ για την υλοποίηση των στόχων.
Είναι ένα νέο εγχείρημα που για να πετύχει θα χρειαστεί την στήριξη όλων των φίλων του ΑΟ Τρίκαλα, ώστε σύντομα τα θετικά αποτελέσματα να είναι ορατά για όλους.
ΤΟ Δ.Σ.

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούλιος 2018 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep