Κάρτα μέλους ο ΑΟΤ

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τη διάθεση κάρτας μέλους έναντι του ποσού των 15 ευρώ.

Η σκέψη του ΑΟ Τρίκαλα για έκδοση κάρτας μέλους έγινε πραγματικότητα. Οι Θεσσαλοί με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι με 15 ευρώ ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να γίνεται μέλος στον ΑΟΤ, ώστε να στηρίξει ηθικά και υλικά τους «κυανέρυθρους». Η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη μέρα που ο ΑΟ Τρίκαλα πέρασε στα χέρια του μεγαλομετόχου Δημήτρη Μπαταγιάννη και του προέδρου Ανδρέα Μπέκιου ειπώθηκε ότι η ομάδα ανήκει στο λαό της!
Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αφού ό,τι μεγάλο πέτυχε ο ΑΟΤ στην ένδοξη ιστορία του το έκανε με την στήριξη των φίλων της ομάδας. Έτσι στην σύγχρονη εποχή που βιώνει όλο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήρθε η στιγμή και ο ΑΟΤ να μπει σε μια τέτοια λογική. Αυτή που έχει να κάνει με τον φίλαθλο-μέλος της ομάδας.

Μέσα στην δύσκολη οικονομική εποχή που ζούμε όλοι είναι λογικό τα εισιτήρια διαρκείας να αποτελούν ένα επιπλέον φορτίο για τον κάθε φίλαθλο. Έτσι η απόφαση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα είναι ότι η κάρτα μέλους αποτελεί μια –κυρίως – ηθική και δευτερευόντως υλική στήριξη για την ομάδα. Με το μικρό ποσό των 15 ευρώ ο κάθε φίλαθλος γίνεται αυτόματο μέλος στον ΑΟ Τρίκαλα και από εκεί και πέρα θα μπορεί να νιώθει και ο ίδιος πρωταγωνιστής μιας προσπάθειας που γίνεται για να φτάσει ο ΑΟ Τρίκαλα εκεί που πραγματικά αξίζει, στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep