Ειρηνοποιός Μπαταγιάννης

Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπαδούς των Τρικάλων ακόμη και στις εξέδρες, πίσω από τα κάγκελα που τους χώριζαν. Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπαδούς των Τρικάλων ακόμη και στις εξέδρες, πίσω από τα κάγκελα που τους χώριζαν.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα σταμάτησε το επεισόδιο που απειλήθηκε ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και Σιαλμά – Μάκου.

Η νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί του Πανσερραϊκού στις καθυστερήσεις δεν ηρέμησε τους φίλους της ομάδας που είχαν σαφείς στόχους όπως φάνηκε από την συμπεριφορά τους από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Σε πρώτο πλάνο για τα παράπονα ήταν ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Γράφας και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σιαλμάς και Γρηγόρης Μάκος.

Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν σε ρόλο πυροσβέστη ακόμη και πριν αρχίσει το παιχνίδι, αφού χρειάστηκε να σβήσουν ένα σύνθημα που είχε γραφτεί κοντά στο γήπεδο και ζητούσε να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα.
Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπαταγιάννη, ο οποίος ζήτησε προθεσμία για να καθαρίσει την κατάσταση και να οργανωθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν. Εκείνοι επέμειναν σε γρήγορες λύσεις ώστε να σταλεί το μήνυμα σε όλους.

Η τελευταία πράξη του έργου παίχθηκε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, με τους οπαδούς να μιλάνε ανοικτά στους Γρηγόρη Μάκο και Δημήτρη Σιαλμά, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες απάντησαν και έτσι η κατάσταση έγινε χειρότερη.
Πάλι η κατάσταση πήγε να βγει εκτός ελέγχου, αλλά ήταν και εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ που ζήτησε να ηρεμήσουν και τελικά οι οπαδοί έφυγαν και περιμένουν πράξεις όπως διεμήνυσαν οι «Σακαφλιάδες».

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep