Πρώτα διαφωνία, μετά στήριξη

«Μου χρωστάει η ΠΑΕ» έγραψε στο Facebook ο πρώην ιδιοκτήτης του ΑΟΤ Χρήστος Γιαλιάς, αλλά μετά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Μπαταγιάννη

[googlead][/googlead]

Γύρω από το ιδιοκτησιακό θέμα περιστρέφονται όλοι στα Τρίκαλα τις τελευταίες μέρες. Πέρα μάλιστα από την τάση αποχώρησης που εκδήλωσε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς υποστηρίζοντας με ποστάρισμα του στα social media ότι υπάρχουν χρωστούμενα προς ο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια πάντως με δήλωσή του στο goaltrikala.gr έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Μπαταγιάννη (που στο μεταξύ είχε απαντήσει μέσω Facebook) χαρακτηρίζοντας τον «αιμοδότη»!

Ας ξετυλίξουμε όμως από την αρχή το κουβάρι. Αφορμή για να θέσει θέμα ανοικτών λογαριασμών ο Γιαλιάς αποτέλεσε η διαφωνία του με φίλους των Τρικάλων στο Facebook. «Καθίστε καλά, γιατί ακόμα μου χρωστάει η ΠΑΕ και ο πρόεδρος» έγραψε κάποια στιγμή ο Γιαλιάς. Μέσω social media ήρθε και η απάντηση - ερώτηση τού Δημήτρη Μπαταγιάννη: «Πώς γίνεται να σου χαρίζουν κάτι και εσύ να τους χρωστάς;».

Κατόπιν αυτών ο Γιαλιάς κλήθηκε να σχολιάσει εξελίξεις και... social διαφωνίες στο goaltrikala.gr: «Επειδή τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια, οι συναλλαγές που έχω εγώ με τον κύριο Μπαταγιάννη αφορούν εμάς τους δύο και θεωρώ ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Αν επέστρεφα θα το έκανα μόνο για τον ΑΟΤ. Το έχω δηλώσει και στο παρελθόν. Ας το λάβουν υπόψη όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τα Τρίκαλα. Μην μπερδεύεστε… Αλλο να βοηθάω κάποια σωματεία με την μορφή της χορηγίας. Στηρίξτε τον κ. Μπαταγιάννη, γιατί στο ποδόσφαιρο πλέον είναι λίγοι οι αιμοδότες».

Να σημειωθεί ότι στη δήλωση αποχώρησης τού στις 24 Ιουνίου 2017 ο Χρήστος Γιαλιάς δεν είχε αναφερθεί σε οικονομικό τίμημα αναφέροντας ότι «αφήνω την ομάδα σε ένα δικό σας Τρικαλινό παιδί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep