Σε σχολείο ο ΑΟΤ

Αντιπροσωπεία του ΑΟ Τρίκαλα επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων.

[googlead][/googlead]

Δώρα και αυτόγραφα στους μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων μοίρασε την Παρασκευή (12/01) αντιπροσωπεία του ΑΟΤ, ενώ τους προσκάλεσε στο παιχνίδι της Κυριακής (14/01) με τη Σπάρτη. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Δεκτή με ενθουσιασμό απο τους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων έγινε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη απο τον γενικό αρχηγό, Ζήση Κατσαντώνη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Ζαλαώρα, τους ποδοσφαιριστές, Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, Κυριάκο Ανδρεόπουλο, Δημήτρη Γροντή, Στράτο Χιντζίδη, Νίκο Γιδόπουλο, Άρη Παρθένη, Χρήστο Κατσαντώνη και Γιώργο Τουγλή.

Οι ποδοσφαιριστές, αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα αλλά και αυτοκόλλητα με το σήμα της ομάδας μας. Εκ μέρους του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε ο γ.α, Ζήσης Κατσαντώνης που προσκάλεσε τους μικρούς μαθητές στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Σπάρτη.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές-τριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων για την εξαιρετική και ζεστή φιλοξενία τους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep