Χειρουργήθηκε ο Καπός

Η φωτογραφία από την ιδιωτική κλινική και οι ευχές των Τρικάλων και της Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο υποβλήθηκε ο Δημήτρης Καπός που είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς των Τρικάλων με τη Βέροια το Σάββατο 6/1.

Ο 23χρονος επιθετικός που ανήκει στην ΑΕΛ και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΟΤ πόζαρε μετά το χειρουργείο με τους γιατρούς των δύο ομάδων, Γιώργο Μπασδέκη και Θανάση Κουτή αντίστοιχα.

Ανακοίνωση με ευχές για ταχεία επάνοδο εξέδωσαν και οι δύο ΠΑΕ.

Τα Τρίκαλα ανέφεραν:

«Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο του αριστερού γόνατου, του ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Καπού.

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Μπασδέκης, παρουσία του γιατρού της ομάδα μας, Θανάση Κουτή.

Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:  

«Χειρουργήθηκε χθες με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γεώργιο Μπασδέκη ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης  Καπός, που την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίζεται ως δανεικός στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας μας ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Καπό ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep