"Η Β' θέλει και... καρδιά"

Ο Σωτήρης Αντωνίου Ο Σωτήρης Αντωνίου

Ποιο είναι το δίδαγμα από τη φιλική νίκη των Τρικάλων επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Η ποιότητα δεν αρκεί, αν δεν καταθέσεις στον αγωνιστικό χώρο πάθος και καρδιά. Αυτό είναι το δίδαγμα από τη φιλική νίκη των Τρικάλων επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

"Ηταν ένα παιχνίδι σε συνθήκες πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δυνατή έδρα. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχαμε την κατοχή και δημιουργήσαμε δυο - τρεις ευκαιρίες, θεωρώ ότι δεν μπήκαμε με την ενέργεια και με το πάθος που πρέπει να έχουμε στα παιχνίδια. Αυτή η εικόνα όμως μας έκανε καλό.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μου κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι τόσο από θέμα τακτικής όσο από θέμα πάθους και... καρδιάς. Ετσι είναι η Β' Εθνική. Δείξαμε εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, είχαμε ολοκληρωτική κυριαρχία στο παιχνίδι, σημειώσαμε δύο τέρματα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα.

Αυτό, όμως, που κρατάω είναι ότι το πρώτο ημίχρονο αποτελεί οδηγό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οτι δηλαδή σε οποιαδήποτε έδρα κι αν πας πέρα από την ποιότητα θα πρέπει να βάλεις στοιχεία όπως είναι το πάθος και η δύναμη.

Από το δεύτερο ημίχρονο κρατάω την εικόνα. Μία εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε, με πλήρη κυριαρχία, με πολλή δύναμη, με πολλές φάσεις και με ανατροπή. Είναι χαρακτήρας ομάδας που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα".

Για το κυριακάτικο φιλικό με τη Βέροια (1/10, 5 μ.μ. στο Δημοτικό Τρικάλων) ο Αντωνίου ανέφερε:

"Θα αγωνιστούν τα 13 παιδιά που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με την Αναγέννηση. Ο στόχος των δύο φιλικών είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές να πάρουν 80 με 90 λεπτά λεπτά για να τα κρατηθούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Ηδη έχουμε κάνει δύο μήνες προετοιμασία και μας μένουν 22-23 μέρες. Αρα στην εποχή που βρισκόμαστε τα 45 λεπτά δεν είναι επαρκή για κανέναν ποδοσφαιριστή. Πρέπει να έχουν 80 λεπτα, 90λεπτα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο πρέπει να το δούμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Ευελπιστώ να έρθει ο κόσμος να μας δει. Εχουμε καιρό να παίξουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να είμαστε ομάδα με σοβαρότητα που θα βγάλει όλα όσα έχουμε δουλέψει".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep