«Αργοναύτης» ο Ρομπέρ

Η Καβάλα είναι ο επόμενος σταθμός του πρώην άσου του ΑΟ Τρίκαλα, Μπερτράν Ρομπέρ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Μπερτράν Ρομπέρ. Ο Γάλλος μέσος ήταν ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει ελεύθεροι από τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά δεν είχαν βρει ομάδα, όμως την Κυριακή (20/08) ανακοινώθηκε από την Καβάλα. Η ανακοίνωση των «Αργοναυτών»:

«Ο Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό Μπερτράν Ρομπέρ. Ο αριστεροπόδαρος Μπερτράν Ρομπέρ έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό με πλήθος συμμετοχών στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας με την φανέλα της Μονπελιέ και της Λοριάν, καθώς επίσης και στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας (Γκινγκάμπ, Αζαξιό). Το 2009 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό όπου είχε συνολικά 25 συμμετοχές και 4 γκολ στην Superleague(2009-10), καθώς επίσης και 32 συμμετοχές και 8 γκολ στην Football League(2010-11,2016-17).

To 2011 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε 2 χρόνια, έχοντας συνολικά σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Εuropa league 46 συμμετοχές και 3 γκολ. Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου με τις ομάδες του Απόλλων Λεμεσού και της ΑΕ Λεμεσού, και πέρισυ επέστρεψε στον Πανθρακικό ενώ τον Γενάρη του 2017 πήρε μεταγραφή στον Α.Ο.Τρίκαλα, έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 20 Αύγουστος 2017 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep