«Χτίζεται με υγεία»

Ο Σωτήρης Αντωνίου επανέλαβε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα χτίζεται για το μέλλον.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στάθηκε στη συμμετοχή των νεαρών και υπογράμμισε ότι οι Θεσσαλοί δεν έκαναν ποτέ δηλώσεις για πρωταθλητισμό, αφού έχουν στόχο να χτίσουν μία νέα ομάδα. Αναλυτικά είπε:

Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Και οι δύο προπονητές είδαμε πράγματα τα οποία θα μας είναι χρήσιμα για τη συνέχεια και πώς θα οργανώσουμε την προετοιμασία. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και ιδανικές να παίξουμε ποδόσφαιρο. Νομίζω, όμως ότι είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο όσον αφορά αυτά τα οποία ζητάμε. Για ακόμα μία φορά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους έξι μικρούς. Τα παιχνίδια αυτά είναι καθαρά για θέμα ψυχολογίας και να δούμε σε τι ετοιμότητα είμαστε και να δώσουμε ρυθμό. Είναι ακόμα νωρίς να κρίνουμε τις ομάδες.

Μετά από πάρα πολύ καιρό η ομάδα των Τρικάλων έχει δικά της παιδιά. Και με τον ΟΦΗ και τώρα μετά το 65' δόθηκε συμμετοχή. Χτίζεται με υγεία και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε ομάδα που κάναμε δηλώσεις ή πάμε για πρωταθλητισμό. Είπαμε ότι προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα και αυτό θα κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια φιλικά. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι στο πρωτάθλημα. Και ο Βόλος και ο Άρης είναι φιλικά τα οποία θα δούμε κάποια άλλα σχήματα. Κοιτάμε δυάδες στον χώρο του κέντρου, τετράδα στην άμυνα, επιθετικές συνεργασίες και όλα αυτά

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για τη φιλοξενία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί έρχομαι μετά από 20 χρόνια στη Φιλιππούπολη. Συναντώ ανθρώπους, οι οποίοι όταν πρωτοέπαιξα εδώ με «μεγάλωσαν». Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα ό,τι καλύτερο, γιατί είναι μια ομάδα με υγεία και πάνω από όλα είναι μια ομάδα που είναι στην καρδιά μου».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 10:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep