«Ελκυστικός ΑΟΤ»

Ο Ηρακλής Τσίκινης μίλησε για την νέα ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, που «χτίζεται».

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΟ Τρίκαλα για την έναρξη της νέας σεζόν. Ο προγραμματισμός προχωρά βάσει σχεδιασμού και την Τρίτη (18/07) οι παίκτες των «κυανέρυθρων» ξεκίνησαν να περνούν σε γκρουπ από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου όλα να είναι έτοιμα πριν από την πρώτη προπόνηση στις 24 Ιουλίου.

Για όλα τα θέματα της ομάδας μίλησε στην «Λέσχη 97,6» ο Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος τόνισε πως στόχος του ΑΟΤ είναι να παρουσιάσει μία ελκυστική ομάδα σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ δήλωσε προβληματισμένος για την αβεβαιότητα που υπάρχει σε άλλους συλλόγους και υπογράμμισε πως άπαντες στον ΑΟΤ περιμένουν και θέλουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: «Οι παίκτες ξεκίνησαν τις εξετάσεις, ώστε μέχρι την Δευτέρα να είναι όλα έτοιμα για να τους περιμένει το προπονητικό τιμ για την έναρξη της προετοιμασίας. Ο στόχος είναι μέχρι τότε περίπου το 70% το ρόστερ να είναι στην έναρξη, αν και όλη αυτή η αναστάτωση που υπάρχει στην Football League και η αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος δημιουργεί και σε εμάς προβληματισμό. Πιστεύω πάντως ότι το πλάνο υπάρχει και για την περίπτωση που καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς θέλουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορεί τα μέχρι τώρα μηνύματα άλλων ομάδων να μην βοηθάνε σ’ αυτό, αλλά ελπίζω ότι θα βρεθούν λύσεις ώστε να γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια είπε για τους στόχους της ομάδας: «Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ελκυστική ομάδα σε όλους τους τομείς. Εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό είναι κάτι που προφανώς θέλουν οι φίλαθλοι και αν πετύχουμε να το φτιάξουμε αυτό τότε αυτόματα θα έρθουν και οι όποιες επιτυχίες. Πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε όλοι, ο καθένας από το πόστο του και ελπίζω ότι όντως θα το καταφέρουμε. Το να αναφέρουμε τη λέξη άνοδος δεν λέει τίποτα από μόνο του. Αυτό που λέμε είναι ο ΑΟΤ να αποτελεί παράδειγμα οργάνωσης, αλλά και η ομάδα να αποδίδει καλό θέαμα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό λέμε στους φιλάθλους».

Τέλος ερωτηθείς για το ποιος ρόλος είναι πιο δύσκολος, αυτός του διαιτητή ή του παράγοντα, απάντησε: «Είναι μια ερώτηση που μου γίνεται πρώτη φορά και χαίρομαι να απαντήσω. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος, εκείνο που έχω όμως να πω είναι ότι από τη στιγμή που αγαπώ το ποδόσφαιρο με γεμίζουν και τα δυο. Εκείνο όμως που μπορώ να πω με σιγουριά για το σήμερα είναι ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΑΟ Τρίκαλα. Αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνεια για τις μέρες που βρίσκομαι στην όμορφη πόλη των Τρικάλων».

πηγή: goaltrikala

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep