Ανατροπή με Αθανασόπουλο

Βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης κατέθεσε ο ΑΟ Τρίκαλα στον Χρήστο Αθανασόπουλο και τον κράτησε στο ρόστερ.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΟ Τρίκαλα μετά τους Γκόλια, Βέρτζο έγινε ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση, αλλά η διαφορά γεφυρώθηκε έπειτα από νέα βελτιωμένη πρόταση που του έγινε και αφού προηγουμένως οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» οι περιπτώσεις των Νίκου Μελίσσα (έμεινε στον ΠΑΟΚ), Ξενοδόχοφ (θα συνεχίσει στο εξωτερικό). Την Τετάρτη (18/07), λοιπόν, η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Χρήστο Αθανασόπουλο. Σε δηλώσεις του ο έμπειρος γκολκίπερ σημείωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Μπαταγιάννη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την θέληση που έδειξαν για να παραμείνω στον ΑΟ Τρίκαλα όπως επίσης και τον εκπρόσωπο μου κ. Στέλιο Βραδέλη για την επίτευξη της συμφωνίας. Επίσης τον προπονητή κ. Αντωνίου που εισηγήθηκε την παραμονή μου.

Η ομάδα κάνει αξιόλογες και ποιοτικές κινήσεις για να φανεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο του ΑΟΤ. Οι μεγάλες ομάδες δεν λένε μεγάλα λόγια. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας ευατό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ελπίζουμε στην προσπάθεια αυτή να έχουμε τον φίλαθλο κόσμο κοντά μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep