Τεγούσης, ο 3ος

Στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα εντάχθηκε ο Κώστας Τεγούσης.

Την τρίτη του μεταγραφή οριστικοποίησε ο ΑΟ Τρίκαλα και το Σάββατο (08/07) ανακοίνωσε τον Κώστα Τεγούση. Ο 26χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα και ακολούθησε τους Πάνο, Τσιάρα.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές και 5 γκολ με την ομάδα του Ευόσμου. Προηγουμένως έπαιξε σε Καλλιθέα (45 συμμετοχές, 1 γκολ), Φωστήρα (50 συμμετοχές), Μανδραϊκό, Αιγάλεω και Ακαρνανικό. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση. Ο 26χρονος μέσος (8/8/1991) έχει πλούσιες παραστάσεις από την Football League καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα και Αιγάλεω όπως επίσης στην Προοδευτική και τον Μανδραϊκό».

Σε ό,τι αφορά στην ένδυσή της, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη «Liga Sport»: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικής ένδυσης LIGA SPORT η οποία είναι επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων LEGEA στην Ελλάδα και συνεργάζεται με ομάδες τόσο της Super League όσο και της Football League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούλιος 2017 11:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep