«Θα ματώνουμε για τη φανέλα»

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟ Τρίκαλα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, όπως τόνισε ο Χρήστος Νιάρος

Ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας των Τρικάλων είναι ο Χρήστος Νιάρος. Ο 26χρονος μέσος επισήμανε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

«Είμαστε μια εβδομάδα στον Βώλακα. Η δουλειά γίνεται καθημερινά, πρωί βράδυ. Οι συνθήκες είναι καλές και γηπεδικά και εξωγηπεδικά. Δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν», τόνισε αρχικά.

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι: «Υπάρχει ένας κορμός και έχουν έρθει νέοι παίκτες που έχουν ενσωματωθεί γρήγορα και έχουμε πολύ χρόνο ακόμα να δέσουμε σαν ομάδα και να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αισιόδοξοι. Γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους του ΑΟΤ: «Ο κόσμος θα δει αυτό που πρέπει. Θα δει όλους τους παίκτες να ματώνουν για τη φανέλα. Πέρυσι ήταν η στήριξή μας και ελπίζω και φέτος κάθε Κυριακή να γεμίζουν το γήπεδο. Εμείς θα δώσουμε το 100% έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει».

Στα αγωνιστικά, βελτίωση αντοχής και βάρη περιελάμβανε το πρωινό της Παρασκευής (29/7) για τα Τρίκαλα στο Βώλακα Δράμας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep