«Ανεβάζουμε ρυθμούς»

Σύντομα ο ΑΟ Τρίκαλα θα βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Ευχαριστημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας των Τρικάλων στον Βώλακα, αλλά και τη δουλειά που γίνεται δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Ο 28χρονος τερματοφύλακας επισήμανε πως κόντρα στη Δόξα Δράμας την Κυριακή (31/7) θα φανεί η δουλειά που γίνει μέχρι τώρα, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

«Όλα πάνε πολύ καλά. Μέρα με τη μέρα ανεβάζουμε ρυθμούς με σκληρή δουλειά μαζί με το προπονητικό τιμ και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Μαζί με τα παιδιά θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Η κατάσταση στον Βώλακα είναι πολύ καλή. Η προετοιμασία είναι εξαιρετική. Το ξενοδοχείο πολύ καλό, το φαγητό και δουλειά καθημερινή», ανέφερε αρχικά ο Παπαδόπουλος για την πορεία της προετοιμασίας.

Για το πρώτο φιλικό με τη Δόξα την Κυριακή: «Παίζουμε με τη Δόξα Δράμας. Θα κοιτάξουμε να δείξουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Εννοείται ότι όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σοβαρά. Από εκεί και πέρα περιμένουμε πως και πώς να γυρίσουμε πίσω στα Τρίκαλα, να παίξουμε και μπροστά στον κόσμο μας, που τον χρειαζόμαστε φέτος να είναι ο 12ος παίκτης μας».

Οσον αφορά την προετοιμασία, η έκτη μέρα προπόνησης στον Βώλακα περιλάμβανε χωρισμό των παικτών σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε στην φυσική κατάσταση και το δεύτερο έκανε αποκατάσταση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep