«Βάσιμες ελπίδες»

Ο Ζήσης Κατσαντώνης υποστήριξε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα περιμένει για... Super League.

Βάσιμες ελπίδες για τη συμμετοχή στη Super League έχει ο ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Ζήσης Κατσαντώνης. Ο γενικός αρχηγός των «κυανέρυθρων» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fm 100» και αναφέρθηκε στην άδεια που πήρε η ΠΑΕ. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο φάκελος ο δικός μας ήταν πλήρης. Ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα. Σήμερα η επιτροπή έκρινε την υπόθεση θετικά. Ο φάκελος αυτός είναι μια μεγάλη και δύσκολη υπόθεση. Το έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει. Η άδεια η οποία χορηγήθηκε είναι για το 2016-17 για τη Super League. Έχουμε βάσιμες ελπίδες. Με την επικύρωση και της βαθμολογίας της Super League, ανοίγει ο δρόμος σε περίπτωση που δεν κατέβει κάποια ομάδα. Ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε αν είμαστε στη Football League να κόψουμε πρώτοι το νήμα και στη Super League για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια υπάρχει ο χρόνος για κάποια διορθωτική κίνηση. Αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο πρόεδρος την ώρα που πρέπει.

Ο κ. Γιαλιάς ότι έχει πει το έχει κάνει πράξη. Ο άνθρωπος που εμπιστευτήκαμε τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα έχει δυναμική, θέληση, όρεξη και τη δυνατότητα ο ΑΟΤ να είναι στο προσκήνιο. Στις 18 του μήνα είναι η πρώτη και στις 24 θα αναχωρήσουμε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Συνεχίζουμε με βάση το προγραμματισμό που έχει γίνει και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Θα πρέπει να βοηθήσουμε πιο πολύ ακόμη, ένα άνθρωπο που μας κάνει να χαιρόμαστε. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε».

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep