Η ανακοίνωση του ΑΟΤ για την άδεια

Τα Τρίκαλα αδειοδοτήθηκαν και εξέδωσαν ανακοίνωση για την απόφαση του αρμόδιου τμήματος.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι των Τρικάλων διέρρεαν πως έχουν εξασφαλίσει άδεια και αυτό επιεβαβιώθηκε. Οι Θεσσαλοί εξέσωσαν ανακοίνωση για την απόφαση που πάρθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης. Σε αυτή ανέφεραν: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης συνεδρίασε, κεκλεισμένων των θυρών στις 6 Ιουλίου 2016 προκειμένου να κρίνει την αίτηση αδειοδότησης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα ΠΑΕ.

Κρίνει την υπόθεση παρουσία της αιτούσας ΠΑΕ “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ”. Δέχεται τυπικά και στην ουσία κατά πλειοψηφία την κρινόμενη αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της ΕΠΟ (Football League και Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Επιβάλλει πρόστιμο στην αιτούσα δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίηση της. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, στην Αθήνα, την 6η Ιουλίου 2016. Τον ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ εκπροσώπησαν, ο νομικός σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο υπεύθυνος αδειοδότησης, Άκης Αναστασίου».

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep