«Μεγάλη ένεση...»

Ο Πέτρος Στοΐλας μίλησε για το χειροκρότημα του κόσμου του ΑΟ Τρίκαλα.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όσοι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ταξίδεψαν στα Τρίκαλα, όπως και ο υπηρεσιακός προπονητής, Πέτρος Στοΐλας για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν. Ο ίδιος μετά την ήττα (2-1) μίλησε για τη δύναμη που έδωσε στους «ερυθρόλευκους» το χειροκρότημα και ανέφερε:

«Αφού ευχαριστήσω για τη φιλοξενία θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που και εγώ και οι παίκτες μου το συναντάμε πρώτη φορα. Νιώσαμε υπέροχα όταν ο κόσμος του ΑΟΤ μας χειροκρότησε. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι μεγάλη ένεση ηθικού για εμάς. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν να συνεχίζουμε στα δύσκολα.

Είχα πει στους παίκτες μου ότι το ματς θα χρειαστεί μεγάλη πειθαρχία και θέληση. Δεν ήθελα να σταθώ στα προβλήματά μας... Σέβομαι και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Θέλαμε να φέρουμε τον αντίπαλο σε άγχος και σε δύσκολη θέση και το καταφέραμε στο έπακρο. Μόνο με στημένες φάσεις είχαμε πρόβλημα. Σταθήκαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Το πιο σημαντικό είναι πως η παρουσία μας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να βρούμε τον τρόπο για μια κόντρα επίθεση. Το κάναμε, αλλά ίσως η κακή επιλογή στην τελική προσπάθεια δεν μας επέτρεψε να προηγηθούμε και εκεί να τελειώναμε το ματς».

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep