Με 16 και αυθημερόν

Για την τιμή των όπλων ο Πανσερραϊκός στα Τρίκαλα. Άφαντη η διοίκηση.

Τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον Πανσερραϊκό είναι φανερό ότι έχουν επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η διοίκηση συνεχίζει να λάμπει διά της... απουσίας της και οι ποδοσφαιριστές μάταια περίμεναν κάποιον εκπρόσωπο αυτής να τους μιλήσει το Σάββατο (28/04). Προφανώς το μόνο που απασχολεί είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν για να αποφευχθούν τα πρόστιμα για πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τα «λιοντάρια» θα ξεμείνουν από παίκτες.

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Πέτρος Στοΐλας μετά βίας κατάφερε να συμπληρώσει 16άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (29/04, 17:00) στα Τρίκαλα. Τα δελτία, λένε στις Σέρρες, ότι επεστράφησαν, ενώ έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι εξασφαλίστηκε το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή το πρωί (09:30) στη θεσσαλική πόλη. Όσο για 18άδα; Ούτε λόγος. 16 είναι όλοι κι όλοι και μεταξύ αυτών τέσσερις που δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής, οι Άντμαν, Πορής, Πέτρου και Γουάλεϊ.

Πλην του Κάκκο που είναι τιμωρημένος στα Τρίκαλα δεν θα ταξιδέψουν οι Πολίτης, Ρίστιτς, Ρούσσος, Κρητικός και Παπουτσογιαννόπουλος.Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποχαιρετήσει μέχρι τώρα οι Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης, Ρούντοβιτς και οι Βοσκόπουλος, Τσιμίκας.

Η αποστολή: Άντμαν, Πορής, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Μακούσης, Ποζατζίδης, Στέβιτς, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Δούμτσιος, Πέτρου, Πόζογλου, Ενομό, Γουάλεϊ.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep