«Τελικός με Παναιγιάλειο»

Ο Πέτρος Στοΐλας μίλησε για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τον στόχο της παραμονής που θα πετύχει ο Πανσερραϊκός.

[googlead][/googlead]

Την ομάδα της γενέτειράς του θα υπηρετήσει ο Πέτρος Στοΐλας. Ο νέος συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τόνισε ότι ο Πανσερραϊκός θα πετύχει τον στόχο της παραμονής. Χαρακτήρισε, μάλιστα, το ματς με τον Παναιγιάλειο τελικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν όνειρό μου να φορέσω τη φανέλα του Πανσερραϊκού ως παίκτης, αλλά δεν τα κατάφερα, πιστεύω για λόγους… ικανότητας. Ήρθε, όμως ο καιρός μετά από προσωπική προσπάθεια, αλλά και από συγκυρίες να φορέσω τη φόρμα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα. Δεν έπαψα ποτέ να το πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει.

Όποτε έμπαινα στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, έστω και ως αντίπαλος είχα διαφορετικά συναισθήματα και πόσω μάλλον τώρα που θα είμαι μέλος του. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία».

Αν είναι στόχος του να περάσει στους παίκτες το μέγεθος του Πανσερραϊκού τον οποίο παρακολουθεί ως φίλαθλος από μικρός:

«Σαφώς. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να μπολιάσει ο καθένας στους παίκτες του Πανσερραϊκού, γιατί οι περισσότεροι είναι νεαροί, αν και νομίζω πως το έχουν κάνει ήδη όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Σίγουρα θα προσπαθήσω να εμφυσήσω τη δυναμική του Πανσερραϊκού».

Για τη δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας:

«Είναι μία πικρή αλήθεια αυτό. Η χαρά μου για τον ερχομό μου δεν προλαβαίνει να απορροφηθεί από τον οργανισμό μου, γιατί πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα που είναι δύσκολη. Πιστεύω, όμως ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε μία ομάδα με ποιότητα και όπως, είπε ο προπονητής μας, το πρωτάθλημα ξεκινά για εμάς την επόμενη Κυριακή».

Για τον επιπλέον ρόλο του σκάουτινγκ που είχε στις προηγούμενες ομάδες και το πώς βλέπει τη συνέχεια:

«Ο ρόλος μου στις προηγούμενες ομάδες ήταν κι αυτός, να παρακολουθώ τους αντιπάλους, οπότε γνωρίζω τις ομάδες. Το αν θα πετύχουμε τον στόχο μας θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στο γήπεδό μας. Παίζουμε με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και πιθανόν και κάποιες αδιάφορες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτές οι ομάδες δεν έχουν τίποτα καλύτερο από τη δική μας ομάδα. Με τις νίκες θα έρθει η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και η πίστη απ’ όλους όσοι περιβάλλουν την ομάδα και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Βλέποντας τον Πανσερραϊκό πιο κοντά στην σωτηρία τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο, γιατί μία νίκη θα είναι ένα έναυσμα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα το χαρακτήριζα -τελικό- όσο αγχωτικό και αν ακούγεται αυτό».

Για το ματς με τον Παναιγιάλειο, τον οποίον και αντιμετώπισε με τα Τρίκαλα και τον κέρδισε:

«Όντως, τον κερδίσαμε. Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε άγχος, θα έχουμε πίεση, αλλά για να κάνουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν καλύτερο. Το κάθε παιχνίδι που έρχεται πλέον θα είναι τελικός, με πρώτο αυτό της Κυριακής. Με τον Παναιγιάλειο έχω κι εγώ προσωπικά με ένα 4Χ4, αλλά έχει και ο Πανσερραϊκός καλή παράδοση.

Ο Παναιγιάλειος έρχεται από μία νίκη που μπορεί να του αναπτερώσει το ηθικό, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα και μέσα στην έδρα μας πιστεύω δεν θα του αφήσουμε κανένα περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι».

Για τη συνεργασία με τον Απόστολο Χαλαραμπίδη:

«Είμαστε ήδη σε επικοινωνία, υπάρχει μία άψογη συνεργασία. Μιλήσαμε και πριν, αλλά και μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι θα είμαστε ένα τιμ με εμπιστοσύνη, γιατί είναι απαραίτητη και έχοντας 24 ώρες στο μυαλό μας πώς θα σωθεί η ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο».

Για τη συνεργασία με τον Αντωνίου και αν νιώθει δικαιωμένος για την πρόταση που του έγινε από τον Πανσερραϊκό:

«Με τον κ. Αντωνίου υπήρχε μία φοβερή συνεργασία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήρθε αυτή η πρόταση από τον Πανσερραϊκό. Η δικαίωση θα έρθει αν η ομάδα πετύχει τον στόχο της».

Για τον κόσμο του Πανσερραϊκού:

«Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της. Τον θέλουμε για να μας δίνει την ώθηση προς τη νίκη και τώρα που άνοιξε το πέταλο θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Πανσερραϊκός φίλαθλος κόσμος έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθάει την ομάδα του. Και είναι πληγωμένος ο κόσμος, γιατί επί σειρά ετών, τα τελευταία 7-8 χρόνια, η ομάδα ήρθε σε δύσκολες καταστάσεις.

Έπεσε στη Γ΄ Εθνική, ανέβηκε στη Β' Εθνική και ενώ έχει μάθει να πρωταγωνιστεί βρίσκεται σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο καλός φίλαθλος, όμως αντιλαμβάνεται ότι σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είναι πιο κοντά στην ομάδα και είναι και η δική του ευθύνη, όσο του αναλογεί να μας βοηθήσει. Γιατί όλα θα κριθούν στο γήπεδό μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 03:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep