Θέλει και άλλες προσθήκες…

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης με την φανέλα της Βέροιας (με το "63") Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης με την φανέλα της Βέροιας (με το "63")

Το βράδυ της Δευτέρας (26/2) είναι προγραμματισμένο να «πετάξει» για Θεσσαλονίκη η αποστολή του Πανσερραϊκού. 

[googlead][/googlead]

Η απόφαση της ΕΠΟ να δώσει δικαίωμα μεταγραφής στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας μέχρι τις 9 Μαρτίου, ήταν δεδομένο πως δεν θα άφηνε… αδιάφορο τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, ο οποίος τόνισε μετά το ματς με τον ΟΦΗ ότι την 19η αγωνιστική… ξεκινάει το πρωτάθλημα για την ομάδα του, δεν θα έλεγε «όχι» σε μερικές ακόμα «πινελιές» με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην «Βασίλισσα του Βορρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί είναι οι Δημήτρης Σουλιώτης (αμυντικός, 13 συμμ., 2 γκολ), Δημήτρης Ουνγιαλίδης (μεσοαμυντικός, 12 συμμ.), με τους οποίους τα τελευταία 24ωρα ο Καστοριανός τεχνικός βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή».

Παράλληλα ο Χαραλαμπίδης θα ήθελε μαζί του στις Σέρρες και τους Ρούνεϊ Βανκεβάι (επιθετικός, 17 συμμ., 5 γκολ), Γιάννη Μπαστιάνο (16 συμμ., 1 γκολ), ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης, όπου ανήκουν αμφότεροι, εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να τους παραχωρήσει δανεικούς μέχρι το φινάλε της σεζόν. Να θυμίσουμε πως οι Σερραίοι κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησαν σε 13 (!) προσθήκες.  

Αναφορικά με την επιστροφή της ομάδας από το Ηράκλειο, η αποστολή παραμένει στην Κρήτη και είναι προγραμματισμένο να πετάξει το βράδυ της Δευτέρας (26/2, 22:00) για Θεσσαλονίκη. Φυσικά καιρού επιτρέποντος…

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep