Με Σιάκκα για 4ο σερί «τρίποντο»!

Ο Γιώργος Σιάκκας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πανσερραϊκού για το εκτός έδρας ματς με τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Στις 5 Νοεμβρίου είχε καταγραφεί η τελευταία συμμετοχή του Γιώργου Σιάκκα με τη φανέλα του Πανσερραϊκού (στην εκτός έδρας ήττα 3-2 από τον Παναιγιάλειο για τη 2η

αγωνιστική). Εκτοτε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε στα... πιτς λόγω τραυματισμού και επανήλθε πάλι στην αποστολή της ομάδας για το σαββατιάτικο παιχνίδι στη Σπάρτη (16/12, 15:00, ΕΡΤ3).

Ο Περικλής Αμανατίδης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Λάκωνες αφήνοντας εκτός τον τραυματία Βασίλη Αμαραντίδη και τον τερματοφύλακα Μανώλη Δεμένικο. Θυμίζουμε επίσης ότι ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τους Τζέσι Φούσου και Βασίλη Χατζηδίμπα.

Ετσι, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ρίστιτς, Πορής, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τζιτζικαλάκης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαξής, Γκέκας, Δούμτσος, Ρούτσης, Καπτέλι, Πόζογλου, Γκούρτσας και Ζυγκερίδης.

Στόχος των "λιονταριών" είναι να κατακτήσουν το 4ο σερί «τρίποντο» στη φετινή Football League, μετά τις νίκες επί των ΑΕΚ Καραϊσκάκης (2-0), Αχαρναϊκού (0-3 στα χαρτιά) και Βέροιας (1-0). Θα επιδιώξουν παράλληλα και το πρώτο διπλό επί χόρτου, αφού η αναμέτρηση με τον αποβληθέντα Αχαρναϊκό δεν διεξήχθη.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep