«Δεν έχουν το δικαίωμα...»

Ο μέτοχος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης τόνισε ότι οι Νικόλτσιος, Γιαννόπουλος δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον κρίνουν.

Το ματς Πανσερραϊκός - Άρης παρακολούθησε την Κυριακή (30/04) ο μέτοχος των «λιονταριών», Παναγιώτης Χαλκίδης. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, ήθελε πολύ να συναντήσει τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Νικόλτσιο και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, κάτι που δεν έγινε. Γι' αυτό όπως έγραψε στο Facebook: «Όταν θα παρατήσουν τις δουλειές και τις οικογένειές τους έστω μία φορά για τον Πανσερραϊκό, όταν θα ξοδέψουν έστω και ένα ευρώ για τον Πανσερραϊκό, όταν θα κλάψουν έστω και μία φορά για τον Πανσερραϊκό, τότε, ναι, θα έχουν το δικαίωμα να με κρίνουν σαν ποδοσφαιρικό παράγοντα. Τώρα, όμως όχι»!

Αναλυτικά ο Χαλκίδης έγραψε:

«Ήθελα πολύ ερχόμενος στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον ΑΡΗ Θεσ/νίκης να συναντήσω και να μιλήσω με τους νέους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ....... και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.........του Πανσερραικού για τα σχόλια που κάνανε στα ΜΜΕ όσον αφορά την συνέντευξή μου στο Αθλητικό ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ , αλλά δυστυχώς δεν είδα στα καθίσματά τους κανέναν.

Έτσι αναγκάζομαι να το κάνω μέσω διαδικτύου και να τους πω τα εξής:

Όταν θα παρατήσουν τις δουλειές και τις οικογένειές τους έστω και μια φορά για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ,
Όταν θα ξοδέψουν έστω και ένα ευρώ 1€ για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ,
Όταν θα κλάψουν έστω και μια φορά για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ,
τότε ΝΑΙ θα έχουν το δικαίωμα να με κρίνουν σαν ποδοσφαιρικό παράγοντα .
ΤΩΡΑ όμως ΟΧΙ ....!!!!!
Παναγιώτης Χαλκίδης».

Media

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 00:08

1 comment

  • ΔΙΟΓΕΝΗΣ
    ΔΙΟΓΕΝΗΣ Δευτέρα, 01 Μάιος 2017 07:45 Comment Link

    ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΙΣΑΣΘΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE, ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΣΟΥΡΙΚΑΤΑ ΤΗΣ Ν.ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ,ΝΟΕΙΤΩ. ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. KALO MHNA

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep