«Για πάρτη του και μόνο»

Για... πανδαισία έκανε λόγο ο Πανσερραϊκός στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Facebook.

«Αύριο δεν είναι αργία, είναι απεργία... και σήμερα δεν ήταν ισοπαλία ήταν πανδαισία. #comeback #παμε_για_δυνατο_φινις». Το παραπάνω σχόλιο έκανε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο Facebook μετά το 0-0 με τον Άρη και, όπως ήταν επόμενο, υπήρξαν αντιδράσεις από οπαδούς. Σε σχόλια, λοιπόν, που έγιναν για τις ήττες από τον Απόλλωνα και τη Λαμία ο διαχειριστής της σελίδας των «λιονταριών» έγραψε...

«Ο Πανσερραϊκός παίζει για την πάρτη του και μόνο και μέσα στο γρασίδι μόνο. Ο Απόλλωνας μας κέρδισε με το ζόρι 1-0 και 1-2. Εσύ δηλαδή που μας κέρδισες 4-0 στο πρώτο ματς τότε τι ήμασταν «στημένοι»; Δεν στέκουν αυτά που λέτε παιδιά... αντιφατικά τελείως. Εσείς σόρρυ και για την παρέμβαση στα «δικά σας», πληρώνετε μια τραγική οργάνωση το καλοκαίρι και μια κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Είδες το παιχνίδι εντός με Απόλλωνα; Που ήταν 1-2 και τους είχαμε κλείσει στα καρέ τους; Επίσης δεν ανοίγουμε βεντέτες με κανέναν εμείς σαν ΠΑΕ. Το αντίθετο έχουμε άρτιες σχέσεις με όλους. Με την ΠΑΕ Άρης έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις...μας φιλοξένησαν καταπληκτικά στον πρώτο γύρο και μεις ανταποδώσαμε σήμερα. Και με την Σπάρτη χάσαμε εύκολα. Και με τον ΟΦΗ εκτός. Και με τα Τρίκαλα εντός. Έτσι και με την Λαμία. 10πλασιο μπάτζετ έχει η Λαμία φυσιολογικό είναι. Όπως και με σένα 4-0 χάσαμε άρα με την παρανοικη λογική σου ούτε με σένα το παλέψαμε».

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep