«Καλύπτεται η διαφορά»

Πίστη για τη 2η θέση από τον προπονητή των Χανίων, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η διαφορά μπορεί να καλυφθεί και ανέφερε μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας:

«Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, στη θέση που ήταν, αυτός ο στόχος ήταν πολύ δύσκολος. Βεβαίως ήταν πιο ρεαλιστικός. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να τον πετύχουμε. Τουλάχιστον εγώ, σαν άνθρωπος είμαι έτσι, θα προσπαθήσω να δώσω στην ομάδα το κίνητρο για να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Η διαφορά που υπάρχει μπορεί να καλυφθεί. Δεν χάνω την πίστη μου και στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια των πλέι οφ. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια παρόλα τα προβλήματα και τις ελλείψεις που είχαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και έβγαλε τελικές. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά δεχτήκαμε ισοφάριση πολύ γρήγορα. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού για να μη δεχόμαστε τέτοια γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ για να κρατηθεί το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ουσιαστικά έπαιζε χωρίς άγχος και στο τέλος κέρδισαν. Το ματς αυτό μας βάζει σε ένα στόχο ο οποίος από τότε που ήρθα φαινόταν πάρα πολύ δύσκολος».

Last modified onΚυριακή, 18 Απρίλιος 2021 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep