«Πολύ καλό πρόσωπο τελευταία»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των Χανίων απέναντι στα Τρίκαλα.

Τα Χανιά πέρασαν νικηφόρα (0-2) από τα Τρίκαλα και μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από τα γκολ και τις ευκαιρίες που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή διαχείριση εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά όπου μπήκαμε μουδιασμένα. Μετά όμως διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, που μας πάει εκεί που θέλουμε, δηλαδή όσο πιο ψηλά γίνεται. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί για το στόχο μας, που είναι να τερματίσουμε μέσα στις πρώτες 6 θέσεις και όσο πιο κοντά γίνεται στην βαθμολογία με τους πρωτοπόρους.

Οι στόχοι μας είναι μπαίνοντας στην εξάδα να έχουμε μικρή διαφορά ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Θεωρώ ότι η ομάδα μας δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Εχει πάρει καλά αποτελέσματα, θα μπορούσε να έχει πάρει και παραπάνω βαθμούς κατά την άποψή μου. Από εκεί και πέρα όταν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια όπου ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε στην εξάδα, το ζήτημα από εκεί και μετά είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep