«Στο μισό γήπεδο η Ξάνθη»

Αισιόδοξος για το μέλλον των Χανίων ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μετά το 0-0 με την Ξάνθη στα Περιβόλια ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε:

«Κατά την άποψή μου το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτοί ήμασταν εμείς. Και η κατοχή και οι στιγμές ήταν με εμάς. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Μας γεμίζει, όμως μεγάλη αισιοδοξία η εικόνα της ομάδας που είναι πάρα πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό το δείχνει απέναντι σε καλές ομάδες με υψηλούς στόχους.

Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου εκτός από ένα πλάγιο στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά η εικόνα με αφήνει πολύ ευχαριστημένο. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια ως το τελευταίο λεπτό. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις. Παρόλα αυτά πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο για τη φιλοσοφία, το στυλ παιχνιδιού μας. Είμαι περισσότερο αισιόδοξος για το μέλλον, γιατί μ' αυτή την εικόνα δεν μπορούμε να μείνουμε».

Για την αλλαγή ψυχολογίας:

«Φαίνεται ότι η ομάδα πατά καλύτερα. Πάντα παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα, αλλά για να έρθουν πρέπει να δουλέψεις. Τις μέρες που έχουμε για προπόνηση δουλεύουμε όσο περισσότερο γίνεται. Οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί δέκτες. Πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα αντιλαμβάνονται αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Το να «ξεμπουκώσουμε»... τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ κλειστά, με όποιον και να παίζεις.

Σήμερα ο αντίπαλος επέλεξε να παίζει στο μισό γήπεδο άμυνα. Εκείς πρέπει να βρεις δύο, τρεις ευκαιρίες. Δεν μπορείς να έχεις παραπάνω. Είτε με συνδυαστικό παιχνίδι, είτε με ατομικές ενέργειες. Τις ευκαιρίες τις βρήκαμε, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε για να πάρουμε το παιχνίδι.

Επαναλαμβάνω η εμφάνιση, ο τρόπος που παίξαμε, η φιλοσοφία και η νοοτροπία που έχουμε ως το τελευταίο λεπτό να θέλουμε τη νίκη με αφήνει πολύ αισιόδοξο για τον στόχο που έχουμε».

Απόδοση: FL News

Last modified onΚυριακή, 21 Μάρτιος 2021 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep