«Θα τερματίσουμε εκεί που πρέπει»

Πηγή φωτ.: sports-factory.gr Πηγή φωτ.: sports-factory.gr

Τα Χανιά ανεξαρτήτως αν διεξαχθούν πλέι οφ πρέπει να τερματίσουν εκεί που πρέπει σύμφωνα με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Δηλώσεις στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης έκανε ο Παύλος Μυροφορίδης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων τόνισε ότι όπως και να τελειώσει η σεζόν, οι Κυανόλευκοι πρέπει να τερματίσουν εκεί που πρέπει και ανέφερε:

«Καλή αρχή σε όλους, καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, μιλάμε για κάτι πρωτόγνωρο. Δεν ξέρει κανείς πώς πρέπει να λειτουργήσει, μη γελιόμαστε, ούτε προπονητές, ούτε ποδοσφαιριστές. Η αποχή είναι μεγάλη. Εγώ θα ευχηθώ να έχουν υγεία όλες οι ομάδες, όλα τα παιδιά γιατί είναι το σημαντικότερο κομμάτι και ο πιο ικανός και πιο άξιος στο γήπεδο να καταφέρει να πάει ένα βήμα παραπάνω».

Για τον στόχο των Χανίων και αν υπάρχει άγχος μετά την περσινή διακοπή, οπότε ήταν ψηλά στη βαθμολογία:

«Δεν είναι θέμα να είσαι ψηλά ή χαμηλά. Το θέμα είναι το κάθε παιχνίδι, κάθε Κυριακή. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά από 4,5 μήνες που τελειώνει. Ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε. Θεωρώ ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσουμε, θα τελειώσουμε, έτσι θέλω να νομίζω. Οπότε ο στόχος μας είναι η νίκη, τίποτε άλλο. Δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι διαφορετικό».

Θα τελειώσει με ή χωρίς πλέι οφ;

«Αυτό δεν το ξέρω. Όπως και να τελειώσει εμείς πρέπει να τελειώσουμε καλά και εκεί που πρέπει».

Αν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί ή για ομάδες - εκπλήξεις, αφού δεν υπάρχει εικόνα:

«Ξεκάθαρα οι πρώτες πέντε, έξι αγωνιστικές θα έχουν εκπλήξεις. Αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε πριν από δύο μήνες, είχαμε μια εικόνα. Οι ομάδες ήταν σε διαφορετική κατάσταση. Τώρα ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία.

Μπορεί να εξαιρέσουμε την Ξάνθη που έχει το δικό της προπονητικό κέντρο, δεν αλλάζει γήπεδα, είναι σε καλύτερη οργάνωση από τους υπόλοιπους, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Στο γήπεδο έντεκα παίζουν από τη μία και έντεκα από την άλλη. Ο καλύτερος κερδίζει».

Αν υπάρχει συνταγή ή μυστικό για την άνοδο:

«Δεν υπάρχει. Τα μυστικά τα δημιουργείς κάθε χρόνο με τις συνθήκες δουλειάς που σου επιτρέπεται να έχεις εκείνη τη στιγμή. Όταν ξεκινά πρωτάθλημα μ' αυτές τις συνθήκες και συνταγή να υπήρχε, έπρεπε να βάλεις μέσα καινούρια υλικά. Θεωρώ ότι θα βρούμε τον τρόπο, θα τα βάλουμε τα υλικά και η ομάδα θα πάει εκεί που πρέπει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep