Το πέμπτο τρίποντο ήρθε από αέρος

Τα Χανιά επικράτησαν 2-1 της Δόξας Δράμας με δύο γκολ σε τρίλεπτο.


Τα Χανιά κατέκτησαν την πέμπτη τους νίκη στη Super League 2, καθώς επικράτησαν 2-1 της Δόξας Δράμας στην Κρήτη, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνσιτικής. Οι Μαυραετοί από την πλευρά τους γνώρισαν την τέταρτη ήττα.

Η Δόξα Δράμας διαμαρτυρήθηκε στο 21' καθώς ο Γρομητσάρης χρησιμοποίησε το χέρι για να διώξει τη μπάλα. Ο διαιτητής Ανδριανός θεώρησε ότι ο στόπερ των Χανίων δεν το έκανε σκόπιμα και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Το 1-0 ήρθε για τους γηπεδούχους στο 33', σε μια φάση που ο γκολκίπερ Μένκα φέρει ευθύνη μετά την κεφαλιά του Ανδρέου. Δύο λεπτά μετά, ο Κουσκουνάς εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Βρεττού και με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Οι Μαυραετοί έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσαν και μείωσαν στο 48' με φοβερό σουτ του Πλέγα. Μόνο αυτό, ωστόσο, κατόρθωσε να πετύχει η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και τα Χανιά κατέκτησαν το τρίποντο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 33' Ανδρέου, 35' Κουσκουνάς - 48' Πλέγας

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος (63' Αρναρέλλης), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος (54' Παναγιωτούδης), Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Τζιώρας (78' Δημητριάδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Αργυρόπουλος (46' Σαμπανίδης), Οικονόμου (70' Περέγιο), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (80' Πινδώνης), Σιώπης, Καψάλης, Χάμοντ.

Διαιτητής: Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαΐας)
Βοηθοί: Κακαφώνης - Οικονόμου (ΕΠΣ Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιανουάριος 2020 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep