Διπλό «όχι» για Κουσκουνά!

Στο κενό έπεσαν τα αιτήματα του δικηγόρου του ΑΟΧ Κισσαμικού, Άρη Λυχναρά στην εκδίκαση της υπόθεσης του Νίκου Κουσκουνά.

Με τιμωρία έως και πέντε αγωνιστικές κινδυνεύει ο επιθετικός του ΑΟΧ Κισσαμικού, Νίκος Κουσκουνάς για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή Δραγάτη στο ματς με την Κέρκυρα (16/03). Την Τετάρτη (03/04) ήταν προγραμματισμένη η απολογία του ενώπιον του αθλητικού δικαστή, όμως η προσπάθεια του Άρη Λυχναρά να τη μεταθέσει για... μετά το Πάσχα έφερε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο δικηγόρος του ΑΟΧ Κισσαμικού ζήτησε αναβολή, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ο Κουσκουνάς ήθελε να απολογηθεί αυτοπροσώπως. Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν κλινήρης λόγω υποτροπής που υπέστη στο ισχίο στο τελευταίο παιχνίδι. Προσκόμισε, μάλιστα, χαρτί από κρατικό νοσοκομείο. «Πότε θα είναι σε θέση να απολογηθεί;», ρώτησε ο αθλητικός δικαστής Θωμάς Μασιάλας και ο Λυχναράς εκτίμησε πως αυτό θα ήταν δυνατό μετά το Πάσχα!

Όπως ήταν λογικό η έδρα αντέδρασε, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου. «Δηλαδή, θέλετε να παραπέμψετε την υπόθεση στις καλένδες; Θέλετε να γίνει η δίκη μετά το Πάσχα;», ρώτησε και απέρριψε αμέσως το αίτημα αναβολής. Αρνητικός, όμως ήταν ο αθλητικός δικαστής και στο αίτημα του Λυχναρά για προθεσμία 5-6 ημερών, προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα.

Η έδρα έδωσε προθεσμία έως την Πέμπτη (04/04, 14:00), με τον Λυχναρά να δείχνει φανερά ενοχλημένος και να δηλώνει ότι δεν γνώριζε ούτε τη δικογραφία. «Είναι δεοντολογικό να μην μου χορηγείτε μία αναβολή;», αναρωτήθηκε και πήρε την απάντηση: «Υπάρχουν και φαξ. Ελάτε στη γραμματεία να σας δώσει το φύλλο αγώνα». Έτσι, είναι πολύ πιθανό η απόφαση να ανακοινωθεί έως την Παρασκευή (05/04).

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 02:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep