Αποχώρησαν οι... ξένοι

Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό οι Καντιμά, Μαλόνγκα, Σιμόν. Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό οι Καντιμά, Μαλόνγκα, Σιμόν.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Μαλόγκα, Σιμόν, Καντιμά. 

Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό αποτελούν οι Ραϊάν Καντιμά, Ντομινίκ Μαλόγκα και Ζερόμ Σιμόν, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα των Χανίων όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση. Οι Καντιμά και Μαλόγκα δεν υπολογίζονταν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ζερόμ Σιμόν είχε τραυματιστεί τέλη Νοεμβρίου. Επέστρεψε τον Ιανουάριο, κατέγραψε πέντε συμμετοχές, αλλά προφανώς δεν ήταν στο πλάνο του Αλέκου Βοσνιάδη. 

Ο 30χρονος Κονγκολέζος επιθετικός, Ντομινίκ Μαλόγκα αγωνίστηκε σε οκτώ αναμετρήσεις με την ομάδα των Χανίων, ενώ είχε σημειώσει και ένα γκολ. Ο 21 ετών Γάλλος μέσος, Ραϊάν Καντιμά είχε τέσσερις συμμετοχές, ενώ ο 25χρονος συμπατριώτης του μέσος, Ζερόμ Σιμόν έπαιξε σε 13 ματς και σκόραρε δύο φορές. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Jerome Simon, Dominique Malonga και Rayan Kadima, στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του ΑΟΧ Κισσαμικός, Αλέκος Βοσνιάδης, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (31/1) δούλεψε σε πρόγραμμα που περιλάμβανε ειδική αντοχή με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών και αμυντική τακτική.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep