Χανιά ο Κουσκουνάς

Ο Νίκος Κουσκουνάς θα βρίσκεται την Τετάρτη (09/01) στα Χανιά για λογαριασμό του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής του βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Χανιά ο Νίκος Κουσκουνάς θα βρίσκεται την Τετάρτη (09/01) στην Κρήτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «κυανόλευκους» και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τη γραμμή κρούσης τους.

Ο 30χρονος επιθετικός που μετρά στην επαγγελματική του καριέρα 226 ματς και 117 τέρματα, έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τη Δόξα Δράμας (9 συμμετοχές, 5 γκολ) και εκτός απροόπτου ο επόμενος σταθμός του θα είναι ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Την περσινή σεζόν είχε 20 ματς και 15 τέρματα με τους «ασπρόμαυρους».

Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ο Κουσκουνάς μετρά 61 τέρματα σε 61 εμφανίσεις, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των ΟΦΗ, ΑΟ Τρίκαλα, Πανελευσινιακού, Μανδραϊκού, Ατρόμητου Χιλιομοδίου, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκής, Κεραυνού Κερατέας, Παναιγιαλείου, Φωστήρα, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 ο 30χρονος επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα και με 18 και 20 τέρματα αντίστοιχα. Τη δεύτερη χρονιά, μάλιστα, είχε συνεργαστεί στους Θεσσαλούς με τον προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη.

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep