«Τα καλύτερα έρχονται»

Ο Ζερόμ Σιμόν μιλά στο Fl News για την πορεία του ΑΟΧ Κισσαμικού και τη δική του παρουσία.

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός το Σάββατο (24/11), επί του Ηρόδοτου με 2-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιμόν Ζερόμ. Ο 25χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ, δηλώνοντας στο Fl News, πως τα καλύτερα έρχονται για τα «δελφίνια».

Ο Ζερόμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι και κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Γιώργου Πετράκη, ο οποίος τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Μέχρι τώρα μετρά 6 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και 2 ματς στο Κύπελλο, μοιράζοντας συνολικά τρεις ασίστ.

«Η νίκη επί του Ηρόδοτου ήταν πολύ σημαντική και μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια, ώστε να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε ο Γάλλος άσος.

Όσο για το κακό ξεκίνημα του ΑΟΧ Κισσαμκού στο πρωτάθλημα, σημείωσε: «Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Παράλληλα, μας στοίχισε η απουσία κάποιων παικτών στην επίθεση. Αν και είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν είχαμε το γκολ».

Για τη δική του πορεία στην ομάδα, ο Ζερόμ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνω χαρούμενος τους οπαδούς της».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep